Radio Oras, Bungkus

Building the Baileo bij Radio Oras – Bungkus


Radio Oras zendt sinds 1983 uit op het Open Kanaal van Salto Omroep Amsterdam. In dat jaar stak een aantal Molukkers de koppen bij elkaar in het toenmalige Molukse hulpverleningscentrum ‘Meneti’ en na een brainstormsessie werd daar Radio Oras opgericht. Oras betekent ‘tijd'(waktu).

Bungkus is 1 van de programma’s bij Radio Oras, samengesteld en gepresenteerd door Esther-Clair Sasabone en Ephraim Patty. Het programma omvat kunst en cultuur, met aandacht voor nieuwe cd’s, theatervoorstellingen etc. Zo nu en dan komen actuele gebeurtenissen uit de maatschappij aanbod en zo mochten Romy Rondeltap en Manoah Salampessy afgelopen zondag 17 november bij Bungkus in de studio aanschuiven. Behalve over Building the Baileo, de documentaire en de reis naar Maluku, was er ook aandacht voor de fotograaf Manoah en zijn werk.

Manoah Salampessy

Verder: Building the Baileo heeft zich aangesloten bij Moluccan Future Foundation Stichting en staat volledig achter dit gezamelijk statement ~*~ “Moluccan Future Foundation” zet zich in voor kinderen die slachtoffer zijn van natuurgeweld en zich in humanitaire crises bevinden op de Molukken in Indonesië. Wij geloven dat de kinderen de toekomst zijn. Wij zetten ons in voor de toekomst van de kinderen en nemen als uitgangspunt; Het Verdrag van de Rechten van het Kind opgesteld door de lidstaten van de Verenigde Naties. ~*~

Als special guest star was schrijver/dichter Eko Saputra Poceratu Official met Romy en Manoah meegekomen. Hij is op boekpromotie in Nederland en maakte grote indruk tijdens het Live Bertemu Magazine in de Balie afgelopen zondag.


U kunt via deze link naar de uitzending van Bungkus luisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: